Политика за приватност на Reklama 7

Reklama 7 е сервис за бесплатни огласи. Подолу можете да најдете информации за податоците што ги собираме од нашите посетители.

Заштита на податоци

Reklama 7 собира информации како што се IP адреси, вашиот интернет-провајдер, тип на прелистувач, кога и кои страници сте ги посетиле. Собраните податоци се чуваат во лог датотеки.

За регистрација на Reklama 7 се потребни следниве информации: електронска пошта, корисничко име, презиме, лозинка и телефонски број. Со самата регистрација се согласувате дека ги прифаќате правилата и политиката за приватност на Reklama 7

Горенаведениве податоци не ги споделуваме или продаваме, но во никој случај не можеме да гарантираме дека нашите безбедносни мерки ќе спречат трети лица од нелегално прибирање бидејќи дел од нив се јавно достапни на нашиот сервис.

Колачиња и веб-сигнали

Ние користиме колачиња за складирање на информации, како што се вашите лични преференци кога ќе ја посетите нашата веб-страница.

Колачиња од трети лица

Reklama 7 користи Google Analytics за следење на број на посети, гео-локација, тип на прелистувач, оперативен систем итн. Ние ги користиме овие статистики за да ја подобриме нашата содржина.

Забелешка: Политиката за приватност е предмет на промена без претходно известување до посетителите и истата ќе биде објавена на оваа страна.