Станови во Скопје

7 резултат(и)
 • 1 денари - 0 евра
  Скопје, Центар
  surface 25
 • 12,000 денари - 195 евра
  Скопје, Ѓорче Петров
  surface 64
 • 58,000 денари - 943 евра
  Скопје, Аеродром, V.S. Bato 77
  calendar 1987
  surface 58
  bed 2
 • 8,500 денари - 138 евра
  Скопје, Карпош, Kozle
  calendar 2010
  surface 20
  bed 1
 • 1,100 денари - 18 евра
  Скопје, Аеродром
  surface 58
  bed 2
 • 21,525 денари - 350 евра
  Скопје, Аеродром, Bul Jane Sandanski
  surface 90
  bed 3
 • 15,700 денари - 255 евра
  Скопје, Центар