Жена за помош и нега на возрасна жена во Охрид

Цена: 0 мкд / 0
Локација: Охрид - Охрид

Се бара жена за помош и нега на возрасна жена во Охрид при извршување на нејзините секојдневни активности во домашни услови и вклучува помош при поддршка при движење, друштво и слично. Ангажманот е за околу 8 часа дневно. Жената која би се ангажирала треба да биде позитивна и одговорна личност и добро би било да има претходно слично работно искуство.

Останатите детали како информации за платата и одговори на било кои други прашања може да ги добиете на телефонскиот број 075 282 201.

Информации за огласувачот

Наумче
075 282 201