Zapper

Цена: 5,430 мкд / 87
Локација: Аеродром - Скопје

Фреквентен генератор (биорезонантен неинвазивен уред за селективно уништување на патогени микроорганизми)

Фреквентниот генератор ВОЛКАНО Запер е дигитален електронски апарат кој што ги уништува предизвикувачите на болести како паразити, вируси, бактерии и габички со помош на електромагнетни бранови на принципот на биорезонанса, без употреба на медикаменти.
Заперот овозможува ефикасен третман како на акутни, така и на хронични заболувања предизвикани од различни видови на микроорганизми.
Теоријата на селективно уништување на патогените микроорганизми е откриена од страна на американскиот лекар Д-р Рајф и дополнително развиена од страна на Д-р Хилда Кларк кон крајот на 20-тиот век. Подоцна истата е потврдена од страна на десетици истражувачи ширум светот.
Помага при:
- тешки хронични заболувања;
- појава на воспалителни процеси;
- опаѓање на имунитетот;
- Настинки, грип, вирусни инфекции;
- Алергии и кожни заболувања;
- Сите видови заболувања што се предизвикани од паразити, вируси, бактерии
- Балансирање и хармонизирање на енергетските центри (чакри) во телото.

Третманот покрај закрепнувачкото дејство врз организмот, дејствува и биостимулативно на имунолошкиот систем. На тој начин го прави поотпорен на идни потенцијални напади од паразити.Видно го зголемува виталниот тонус, го подобрува памтењето и работата на мозокот. Друго позитивно дејство е забрзувањето на метаболизмот на клеточно ниво и размената на материи.

Карактеристики:
1. Напојување 2 батерии тип R6, AA 1,5V
2. Потрошувачка не повеќе од 5,5 10ˉ³ А
3. Влезната моќност не повеќе од 0,05 W
4. Број сеанси со еден комплет батериии не помалку од 50
5. Фреквенција и амплитудата на 30 kHz ±5%, 9V
6. Сила на струјата не повеќе од 1.10ˉ³ А
7. Режим на работа цикличен, продолжен
8. Број на циклусите на влијание 3
9. Општи времетраење на сеанси 60 min ± 5%
10. Класа на заштита II
11. Климатски услови за работа:
- температура на околина: 15 - 30 °C
- релативна влажност на воздухот: 65 - 80% на 20 °C
12. Маса на производот 240 g

Повеќе информации за Запер на линкот:
http://bit.ly/2mRXBfT

5430 ден., 078 610 785

Информации за огласувачот

SS
078610785