Вработуваме Графички техничар

Цена: 22,000 мкд / 354
Локација: Кисела Вода - Скопје

Фирма ДЕКО ИНК има потреба од техничар со познавање на програми : Illustrator и Corel draw. Потребо е работно искуство. Информации на тел. 078 289 522 и email : office@deko.com.mk

Информации за огласувачот

ЛТД ДЕКО Скопје
078 289 522