ВОЗАЧИ НА АВТОБУСИ МАЛТА

Цена: 1,035,400 мкд / 16,700
Локација: Центар - Скопје

Поради големиот интерес на кандидати за работа во МАЛТА, отворени се доплнителни 20 работни места за возачи (СО ПОЗНАВАЊЕ АНГЛИСКИ ЈАЗИК).

- Кандидатите потребно е да имааат положено Д категорија!
- Не помлади од 24 години и не постари од 55 години !

ИЗБРАНИТЕ КАНДИДАТИ ТРЕБА ДА СЕ ПРИСТИГНАТИ НА 10 МАЈ со единствената група.

ГОДИШНА плата од 16.700 € .

Оваа плата е само за 48 часа неделно или 190 часа месечно.

Прекувремена работа, недала и празници е платено 1-1:50 од основниот саат!

Во основната плата не се вклучени доплнителните бонуси кои компнаијата ви ги дава и оние кои ви следат од државата Работната дозвола е покриена од страна на самиот работодавец!Здраственото осигурување го покрива работодавецот.

Сместувањето е обезбедено ос страна на самиот работодавец и чини 200€ до 250€ месечно!

ПРАТЕТЕ ВАШЕ CV со целна дознака ШОФЕР / ВОЗАЧ
РАБОТНА ДОЗВОЛА ЗА 1 ГОДИНА СО МК ПАСОШ!
ПРИЈАВУВАЊЕ НАЈДОЦНА ДО 1 МАЈ !!!

ЗА ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ НА ВИБЕР

Информации за огласувачот

MM Consulting
078613409