Уживајте во средените соби со прекрасен планински поглед, евтино сместување во АРС Ноќевалиште

Цена: 1,000 мкд / 16
Локација: Центар - Скопје

Туристички посети или бизнис средби во Скопје, Р. Македонија ... Престојувајте во АРС Ноќевалиште кое се наоѓа на падините на Водно на само 2,5 км од центарот на Скопје. Уживајте во прекрасниот поглед и чистиот планински воздух, како и одличните услови за одмор на мирна и безбедна локација, по најповолни цени. Вашиот престој ќе го збогатат и уникатните уметнички дела кои допринесуваат за прекрасната атмосфера во еднокреветните, двокреветните и трикреветните соби.
Сите соби се опремени со:
Кабелска телевизија и ТВ уред;
Клима уред;
WiFi интернет;
Ноќевање-соба за едно лице ------ 1000 ден. 17е.
Ноќевање-соба за две лица -------- 1200 ден. 20 е
Ноќевање-соба за три лица --------- 1800 ден. 30 е.
Ноќевање-соба за черири лица ---- 2400 ден 40 е.
Слободен паркинг.
Информации и резервации:
тел: +389 71 816 518
пошта: arsnokevaliste@gmail.com
Такси служба ГЛОБАЛ 070 515 180
Најблиски Амбасади: Австрија 300 м; Р.Чешка (конзулат) 400 м; Германија 700 м; Р.Србија 600 м; Р.Хрватска 1,5 км; Бугарија 1,5 км; Р.Грција (конзулат) 1,5 км ; Кина 2 км; САД 2,5 км;
Адреса:Ул. Загребска бр. 41-а1000 СкопјеР. Македонија
Во близина на црквата Св.Јован Крстител и Детската болница \"КОЗЛЕ\".
http://www.facebook.com/ars.nokevaliste

Информации за огласувачот

Ars Nokevaliste
071816518