Турмалински појас за половина (должина 125 cm)

Цена: 2,770 мкд / 44
Локација: Аеродром - Скопје

Појасот е создаден по јапонска технологија со употреба на турмалински кристали, трајни магнети, бамбусов јаглен и органски германиум. Четирите активни елементи се вградени во трослојната структура на специјалната ткаенина создадена од високотехнолошки полимерни влакна. Вградените високоактивни елементи со своите својства придонесуваат за исползување на максимални ефекти при користење на производот.

Ефикасно помага при:
• Болки во грбот, крстот, пелвичната област
• Нарушени функции на рбетот (Дискусхернија, Остеохондроза, Ишијас, Невралгии и Остеопороза)
• Настинки
• Отоци и слабост на долните екстремитети
• Грчеви во мускулите
• Помага при нарушена функција на простата
• Гастроинтестинална непријатност
• Помага во нормалната функција на бубрезите
• Нередовна менструација
• Проблеми со циркулацијата (проширени вени)
• Нервна напнатост, стрес и умор
• Подобрување на состојбата на целиот организам на лица кои не се физички активни
078 610 785

Информации за огласувачот

SS
078 610 785