Огласот е архивиран

Турмалински појас за колено

Турмалински појас за колено
Опис

Моментален ефект! Брзи резултати! Гарантиран квалитет!
Појасот за колено е создаден по јапонска технологија со употреба на турмалински кристали, трајни магнети, бамбусов јаглен и органски германиум. Четирите активни елементи се вградени во трослојната структура на специјалната ткаенина создадена од високотехнолошки полимерни влакна. Вградените високоактивни елементи со своите својства придонесуваат за исползување на максимални ефекти при користење на производот.

Ефикасно помага при:
• болки во областа на коленото;
• отоци и слабост кај долните екстремитети;
• проблеми со долните екстремитети (гонартроза и гонартрит, абење на коленото, шилци во областа на коленото)
• болка и грчеви во мускулите на нозете и колковите;
• болки во зглобовите при промена на времето;
• слаба циркулација (проширени вени на долните екстремитети);
• побрзо зараснување на коските.

За подобар ефект се препорачува истовремено да се прави третман на двете колена..
*цената се однесува на еден појас за колено
078 610 785