Турмалински маска за очи

Цена: 725 мкд / 11
Локација: Аеродром - Скопје

Моментален ефект! Брзи резултати! Гарантиран квалитет!
Маската за очи Dr.Nature е создадена по јапонска технологија со употреба на турмалински кристали, бамбусов јаглен и органски германиум. Активните елементи се вградени во трослојната структура на специјалната ткаенина создадена од високотехнолошки полимерни влакна. Вградените високоактивни елементи со своите својства придонесуваат за исползување на максимални ефекти при користење на производот.

Ефикасно помага при:
• замор на очи
• за подобрување на циркулација во областа околу очите;
• за нормализација на клеточниот метаболизам
• за отстранување на напнатоста на ткивата
• за ослободување од т.н „појава на зацрвенети очи“
• превенција на очни заболувања
• брзо заспивање и мирен сон
• за спречување на појава на отоци, подочници и брчки
• за намалување на главоболка, вртоглавица и проблеми со синуси
• за зајакнување на памтењето и концентрацијата
• при работа со компјутер
• за засилување на човечкото био поле и намалување на штетното влијание на геопатогените и електромагнетни влијанија
078 610 785

Информации за огласувачот

SS
078 610 785