Transport Pikap

Цена: 1 мкд / 0
Локација: Центар - Скопје

Вршиме транспорт на секаков вид на роба градежни материали,мебел,селдби и останато во Скопје По потреба имаме и работници за утовар и растовар работиме 24h.

Информации за огласувачот

Pikap Transport
070719909