Termo Fasadi

Цена: 0 мкд / 0
Локација: Центар - Скопје

Топлина во зима и свежина во лето, термофасадните системи гарантираат удобно живеење и при најекстремните температури истовремено овозожувајќи значителна заштеда на се повисоките енергетски сметки, заштеда која за период од 3 - 5 години во зависност од објектот ја враќа вложената инвестиција.
контакт: 078 361 413 / 077 560 654

Информации за огласувачот

FAS TREND
078361413