Staticen soben velosiped za vezbanje

Цена: 4,000 мкд / 64
Локација: Кисела Вода - Скопје

Скоро нов и малку употребуван статичен собен велосипед за вежбање со опции за брзина на пренос , дисплеј со опции за срцева работа, поминати км и сл. Телефон за контакт 070-714-300 Дончо.

Информации за огласувачот

Дончо Трајчевски
070-714-300