Огласот е архивиран

Стан во Ѓорче 35 квадрати

Скопје, Ѓорче Петров
Опис

Продавам стан во Ѓорче 35 квадрати плус 4 квадрати подрум близу стадионот.
Станот има една спална. Цена 40 000 евра.
Тел. 078 934 448