Соба во строги центар на Охрид

Цена: 400 мкд / 6
Локација: Охрид - Охрид

Се издава 4- креветна соба во стариот дел на градот, 150 м. над плоштадот Крушеска Република,над Чаршијата. кај Градскиот Саат.Со засебно купатило ,кабелска ТВ. WI-FI ,.Со убави места за седенје и прекрасен поглед на градот.

Информации за огласувачот

МИЛЧО
071906706