Слики со школки

Цена: 18,000 мкд / 290
Локација: Карпош - Скопје

Димензија-30Х76,Школки на стакло,
Галериски урамени,Рељефни слики

Информации за огласувачот

Лидија Г.Пејковска
075/452-352