Shopret

Цена: 14,000 мкд / 225
Локација: Свети Николе - Свети Николе
Тип на оглас: Се продава
Бренд: koper

шпорет со котел за централно греење, одлично сочувано со капацитет на греење до 140 метри квадратни, може да се користи и како шпорет за греење.

Информации за огласувачот

Zoran
074230385