Се продаваат зимзелени дрва Туја Смарагд

Цена: 150 мкд / 2
Локација: Аеродром - Скопје

Се продаваат зимзелени дрвца Туја Смарагд во саксија.

Информации за огласувачот

Стојче
072615615