Се продаваат гарсоњери во Кисела Вода

Цена: 0 мкд / 0
Локација: Кисела Вода - Скопје
Тип на оглас: Се продава
Опрема: Реновиран, Лифт, Подрум, Клима, Инвертер, Камин, Телевизор, Шпорет, Фрижидер, Дуплекс

Гарсоњерите се наоѓаат на одлично место во Кисела Вода, улица ,, Димо Хаџи Димов'' бр.104 на само 100м позади Томи Тобако.
2 кат - 29м2
3 кат - 29м2
4 кат - 29м2
За повеќе информации јавете се на 078/201-038 или 070/777-343

Информации за огласувачот

Angel Panovski
078201038