Се продаваат делови од десктоп компјутер

Цена: 1,000 мкд / 16
Локација: Аеродром - Скопје
Рам меморија: 2gb
Оперативен Систем: windows-10
Бренд: philips
Процесор: intel
Капацитет на диск: 500gb
Големина на екран: 24
Тип на екран: fhd

Info na tell

Информации за огласувачот

Адријан Мишев
077728750