СЕ ПРОДАВА ПЛАЦ ОД 1000 м2 ВО ДОЛНО ЛИСИЧЕ

СЕ ПРОДАВА ПЛАЦ ОД 1000 м2 ВО ДОЛНО ЛИСИЧЕ

Скопје, Аеродром, Долно Лисиче
surface 1,000
20 денари 0 евра
Контакт
Vice
078641949
Опис

Се продава плац од 1000 м2 во Долно Лисиче .
Има струја , вода , излегува на пат .

Информации
  • Квадратура: 1000