Се продава моторче за прскање!

Цена: 5,000 мкд / 80
Локација: Кавадарци - Кавадарци

Моторчето е во одлична состојба и е многу добро зачувано.
ЦЕНАТА НЕ Е ФИКСНА!
За подетални информации: тел. 076-812-070

Информации за огласувачот

Aтанаско
076812070