Огласот е архивиран

Se iznajmuva atraktiven deloven prostor vo centarot na Probistip

Пробиштип, Пробиштип, Jakim Stojkovski Bb
Опис

Се издава деловен простор во центарот на градот.
Просторот располага со површина од 200 м2, на 1 кат.
2та ката се по 200 м2 од кат.

- Цена по договор

- Информации: 078 420 922 (Цеца) / 077 898 896 (Даниел)

Информации