СЕ ИЗДАВА НАМЕСТЕН СТАН 75м2 ВОДНО НАД КОЧО РРАЦИН _400 €
Повеќе слики

СЕ ИЗДАВА НАМЕСТЕН СТАН 75м2 ВОДНО НАД КОЧО РРАЦИН _400 €

Скопје, Кисела Вода
surface 100
bed 3
33,825 денари 550 евра
Контакт
Agencija DOM
070335990
Опис

Се издава наместен стан 75м2 на Водно над основно училиште Кочо Рацин до председателска резиденција
Цена :400 евра
____________________________________________
Нуди : Агенција "ДОМ"-Скопје
tel.070/335-990

Информации
  • Квадратура: 100
  • Соби: 3