Се издава гарсоњера во Аеродром

Цена: 13,200 мкд / 212
Локација: Аеродром - Скопје

Се издава комфорна, наместена гарсоњера во Аеродром во близина на кафуле Еквилибриум во нова зграда на Адора, станот е комлетно уреден и услов е да се одржува домаќински, со почит Дончо.

Информации за огласувачот

Дончо Трајчевски
070714300