Се издава гарсониера во Козле

Цена: 8,500 мкд / 137
Локација: Карпош - Скопје
Тип на оглас: iznajmuva
Опременост: namesten
Соби: 1
Квадратура: 25
Адреса: козле
Градба: 2010
Опрема: Телевизор, Шпорет, Фрижидер

Се издава гарсониера во Козле во куќа на прв спрат со тераса. Посебен влез. Погодна за едно лице. Контакт до 19 часот

Информации за огласувачот

Lence
075519327