СЕ ИЗДАВА ДУЌАН

Цена: 0 мкд / 0
Локација: Ѓорче Петров - Скопје

Се издава дуќан 25 м2 на сама главна улица во Ѓорче Петров.Број за контакт 078578814

Информации за огласувачот

Ivana
078578814