Се издава дуќан

Цена: 0 мкд / 0
Локација: Куманово - Куманово
Тип на оглас: Се изнајмува
Квадратура: 30

Се издава дуќан во строг центар на градот. Дуќанот е реновиран, со посебен влез. Цена по договор

Информации за огласувачот

Miroslav
070714523