Се издава деловен простор

Цена: 620 мкд / 10
Локација: Центар - Скопје

Се издава деловен простор на атрактивна локација во центарот на Скопје.

Деловниот простор е со вкупна површина од околу 142 м2 и има една канцеларија, една конференциска сала, мини кујна и отворен простор -океан систем.

Флексибилен договор за закуп. Цена 10 евра/м2.

За сите дополнителни информации јавете се на 070 739 513

Информации за огласувачот

Sonja
070739513