СЕ БАРА НЕГУВАТЕЛ/КА

Цена: 0 мкд / 0
Локација: Кисела Вода - Скопје

ПУСЗ на стари лица - старечки дом „Светла надеж“ има потреба од негувателка.
Заинтересираните да испратат кратка биографија на svetla.nadez@yahoo.com, или да се јават на 070/325-272

Информации за огласувачот

Светла надеж
+38970325272