ranec PARFOIS I BENETON so trkalca

Цена: 1 мкд / 0
Локација: Карпош - Скопје

продавам 1 RANEC BENETON, 1 PARFOIS i ШКОЛСКИ РАНЦИ заVOZRASNI и за дeца со тркалца SUPERMAN, NINDZA THURTLES, AMERICAN PRINCES, BATMAN i dr. doneseni od ШВАЈЦАРИЈА, ФРАНЦИЈА И ИТАЛИЈА.

povolna cena
070/346-164

Информации за огласувачот

saso
070 346 164 077 / 699 - 696