РАБОТА НА БРОД ВО ЦЕНТАРОТ НА СКОПЈЕ!

Цена: 0 мкд / 0
Локација: Центар - Скопје

РАБОТА НА БРОД ВО ЦЕНТАРОТ НА СКОПЈЕ!
ВРАБОТУВАМЕ ГОТВАЧ
Доколку сте вредни, амбициозни и талентирани за готвење, имате желба за работа и ново искуство, контактирајте не и станете дел од тимот на Бродот на среќата!

Информации за огласувачот

Бродот на среќата
078308354