Проточна чешма - бојлер

Цена: 1,800 мкд / 29
Локација: Карпош - Скопје

Нови проточни чешми - бојлер со јачина од 3кw топла вода за неколку секунди, имаме и чешми за монтирање на зид.

Информации за огласувачот

Епипхоне
075637603