Огласот е архивиран

Promoter

Promoter
Опис

Трговско издавачка куќа, поради проширување бара:

- 2 продавачки (постојано вработување),
- 3 презентерки (со и без работно искуство).

Вашето CV со слика испратете го на mail: medijaplanet@yahoo.com
Дополнителни информации на тел: 077/426-021.
www.medijaplanet.com

Ние ви нудиме:

Редовни месечни примања согласно со законот,
Додатоци и бонуси за успешно исполнети резултати,
Обуки, тренинзи можност за постојан развој и професионално усовршување,
Пријатно работно опкружување.