ПРОДАЖБА НА ХЛАДЊАЧА ПИКУП

Цена: 0 мкд / 0
Локација: Крушево - Крушево
Тип на оглас: Се продава
Бренд: Renault
Модел: Traffic
Производство: 2012

Продажба на ХЛАДНАЧА ПИКУП тип РЕНО ТРАФИК датум на производство 2012 година.
Цена по договор

Информации за огласувачот

Nikola Kiprovski
078265033