Огласот е архивиран

Продавам термо печка 6Kw ЦЕР

Продавам термо печка 6Kw ЦЕР
Опис

Продавам целосно исправна одлично сочувана термо печка ЦЕР 6kw цена по договор или дајте предлог ваша цена ќе се договориме.