Prodavam MOTORI za KOMPRESOR i VITRINI

Цена: 0 мкд / 0
Локација: Карпош - Скопје

Продавам мотори за компресори и одржување витрини. Поволна цена. Тел. 077970913

Информации за огласувачот

Prodavam MOTORI za KOMPRESOR i VITRINI
077970913