Prodavam LULASKI

Цена: 21,000 мкд / 338
Локација: Центар - Скопје

Продавам лулашки за уживање, на големо и мало. За луксузни хотели, вили, куќи, дворови, базени. Цена: 350 евра. Тел.077970913

Информации за огласувачот

Prodavam LULASKI
077970913