Продавам конвектори/панелки

Цена: 2,000 мкд / 32
Локација: Ѓорче Петров - Скопје

Продавам конвектори/панелки:
Марка:Airelec
Количина: два 2 броја;
Моќност: 2000 W, 230 V;
Производство - Франција;
Состојба: користени две зими;
Монтажа за на ѕид.

Информации за огласувачот

BMK
079278389