продавам компјутер

Цена: 4,000 мкд / 64
Локација: Велес - Велес
Рам меморија: 2GB
Оперативен Систем: Windows 7
Модел: lenovo
Процесор: Intel® Core™2 Duo E4600
Капацитет на диск: 250GB
Големина на екран: 19
Тип на екран: LCD

kompjuter, monitir, tastatura i gluvce

Информации за огласувачот

Ljupche Nikolov
00389 76 460 442