Продавам гранитен мијалник + гратис гранитна чешма

Цена: 4,000 мкд / 64
Локација: Аеродром - Скопје
Тип на оглас: Се продава
Бренд: metalac

Продавам користен гранитен мијалник произведен од Metalac.

Модел: xQuadro Plus.
Материјал: xGranit
Бојата: сива.
Димензии: 770x500 mm
Длабочина на коритото: 190 mm
Отвор на сифон: Ø90

Мијалниците xGranit се изработуваат од композитен материјал, чија главна состојка е кварцот - најтврд гранитен елемент, поради што овие мијалници се познати и како "гранитни мојалници". Природниот материјал кварц, кој сочинува 80% од составот на XGranit мијалникот, се меша во контролирани услови со соодветна смола со највисок квалитет. Крајниот производ е материјал со исклучителна цврстина и отпорност. што дава впечаток на прроден камен.

Крактеристики:
- едноставно одржување
- исклучителна трајност
- изглед на природен камен
- отпорност на гребење
- исклучителна цврстина и отпорност на кршење
- отпорност на температури до 280 степени
- хигиенска исправност
- отпорност на киселини
- бојата на мијалникот не бледее и е отпорна на сонце

Заедно со мијалникот ја подарувам и гранитната чешма од сликата.
Чешмата функционира но по понекогаш капе од кај рачката.
Чешмата е во иста боја со мијалникот и исто така е произведена од Metalac.

Цена по договор.

Информации за огласувачот

Дејан
071 251 722