Prodavam FRIZIDERI i ZAMRZNUVACI

Цена: 0 мкд / 0
Локација: Карпош - Скопје

Продавам фрижидери. Син 500 литри, црвен 700 литри и вертикален за пијалоци. Цена поволна. Тел. 077970913

Информации за огласувачот

Prodavam FRIZIDERI i ZAMRZNUVACI
077970913