ПРОДАВАМ ДВЕ КВАРЦНИ ПЕЧКИ

Цена: 2,000 мкд / 32
Локација: Карпош - Скопје

ПРОДАВАМ ДВЕ КВАРЦНИ ПЕЧКИ ИСПРАВНИ . ДВЕТЕ ЗА 2000 ИЛИ МОЖЕ И ПОСЕБНО ПО 1000 ДЕН.

Информации за огласувачот

Lence
075519327