Продавам часовници

Цена: 5,000 мкд / 80
Локација: Центар - Скопје

Продавам одличен комплет машки и женски часовник royal london со механизам на навивање воопшто некористени. Цена 5000 ден.комплет

Информации за огласувачот

VP
078/217-993