Playstation 4

Цена: 18,000 мкд / 290
Локација: Битола - Битола

Продавам PS4 со 1 контролер и игри:
- GTA 5
- Fortnite
- FIFA 20
- FIFA 18
- Minecraft
Цена: 300€
Контакт телефон: 078 755 424

Информации за огласувачот

Zoran Talevski
078755424