плац во Долно Соње

Цена: 0 мкд / 0
Локација: Сопиште - Скопје
Тип на оглас: Се продава
Квадратура: 2500
Адреса: долно_соње

Се продава плац од 2500 м2
погодно за фарма , вода достапна
цена по договор

Информации за огласувачот

Сара
075 713 687