Одмор во Бугарија, Сончев брег - туристички комплекс

Цена: 40 мкд / 0
Локација: Центар - Скопје

Хотели во Сончев Брег, Бугарија! Ноќевање за гости , надворешен базен, лежалка и чадор покрај базенот, бесплатно Wifi , паркинг -имајте незаборавен одмор…
Видете повеќе овде:
https://elit2bg.com/mk-soncev-breg-bugarija/

Информации за огласувачот

ELIT
+359 886 881 910