одалка - дубак

Цена: 1 мкд / 0
Локација: Карпош - Скопје

прод. одалка - дубак TOPRO TROLA донесени од Норвешка со тркалца, кочница и вградена корпа за пазарење кој истовремено служи и како столица за краток одмор. + 2 статични лесни и цврсти одалки од дуралуминиум. цена по договор.

тел 070/ 346-164 077/ 69-96-96

Информации за огласувачот

saso
070 346 164