Mixeta se prodava

Цена: 0 мкд / 0
Локација: Чаир - Скопје

Marka : The Mackie 802-VLZ4
Ultra compact 8 channel analogue mixer featuring VLZ4 quality and 3 mic pre amps

Информации за огласувачот

Erkan
075350605