Метал/стакло мебел од Југоекспорт

Цена: 43,000 мкд / 693
Локација: Ѓорче Петров - Скопје
Тип на оглас: Се продава
Бренд: југоекспорт

- трпезариска маса (на расклопување + 6 столици)
- витрина
- клуб маса
- маса за телевизор на тркалца
- мала витрина

Се е метал/стакло, купено од Југоекспорт и се продава комплет, малку користено.

Информации за огласувачот

Стојче
078 380 181